Cautare

421 de rezultate pentru "oana georgescu2121121121212 1" (3.45 secunde)
Camera Deputatilor Sectorul 1 Colegiul uninominal 1: ... Oana Mizil (PSD) Sectorul 6 Colegiul uninominal 24: ... Ion Mihailescu (PSD) Senat Sectorul 1 Colegiul uninominal 1:
Istoricii Vlad Nistor si Dinu Giurescu candideaza pentru mandate de deputati, in sectorul 1, respectiv 4, iar cantaretul Mihai Sturzu, membru al formatiei HI-Q, doreste votul bucurestenilor din sectorul 6, pentru un fotoliu la Camera Deputatilor, la fel ca patronul clubului de fotbal Steaua, europarlamentarul George Becali.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Oana Stancu a precizat, la randul sau, ca Mircea Diaconu are tot dreptul, potrivit legii, sa candideze la alegerile europarlamentare.
El a raspuns la intrebarile formulate de Cristian Leonte, gazda emisiunii, si jurnalistii Cristian Hostiuc, Claudiu Pandaru si Oana Maiuga.
Gandurile si amintirile imi zboara la zecile de oameni faini pe care i-am coordonat, recunostinta se duce spre colegii alaturi de care am crescut profesional (Raluca, Liana, Andra, Oana, Razvan, Cristina, Dragos, Bianca, Dani, multumesc!), iar increderea se indreapta catre Diana si Raluca, ale mele colege care vor coordona wall-street.ro, respectiv InternetCorp.
La 30 septembrie, finalul campaniei, s-au strans doar 1,2 milioane de euro, in ciuda campaniei media. ... Sigur ca suna bine o campanie in care strangi, in jurul premierului, oameni precum Andrei Plesu, Maia Morgenstern, Oana Pellea, Gheorghe Hagi.
Se mareste in sensul ca pe linga proprietarii de Dacii vechi, care vor avea in continuare acces la acest program, vor putea beneficia si proprietarii de masini de import, tip second hand, care sint foarte multe ", a afirmat purtatoarea de cuvint a Executivului Oana Marinescu.
Purtatorul de cuvint al Guvernului, Oana Marinescu, a explicat ca firmele nu au fost mentionate pina acum nu din rea - credinta, ci pentru ca societatile nu mai functioneaza sau se afla in proces de dizolvare.
Executivul se va intruni luni in sedinta speciala pentru a discuta proiectul de buget pentru anul viitor, a declarat, citat de Mediafax, purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu.
Astfel, in loc de o ceremonie sobra si inchistata, Iulian Groposila si Ramona Oana, presedintele Asociatiei Pro Democratia Club Constanta - amfitrionii Galei - au decernat 17 premii, care mai de care mai pline de umor.
La randul ei, Oana Marinescu, purtatorul de cuvant al Guvernului, a explicat ca decizia este in conformitate cu intentia autoritatilor de a proteja producatorii interni, intrucat acestia au acumulat stocuri foarte mari, pe fondul scaderii vanzarilor dupa aparitia gripei aviare.
Noul sistem de tranzactionare a creantelor prin BRM ar putea fi discutat chiar la sedinta de Guvern de astazi, a declarat Oana Spinciu, director al Departamentului de Legislatie si Dezvoltare al BRM.
"Devansarea lucrarilor va permite deschiderea primei portiuni de autostrada pe sectorul Drajna - Fetesti la 1 iulie 2006 cu circulatie pe ambele cai si finalizarea lucrarilor la spatiile de parcare, la centrul de intretinere si la spatiile tehnice pana la 15 decembrie 2007.
"Devansarea lucrarilor va permite deschiderea primei portiuni de autostrada pe sectorul Drajna - Fetesti la 1 iulie 2006 cu circulatie pe ambele cai si finalizarea lucrarilor la spatiile de parcare, la centrul de intretinere si la spatiile tehnice pana la 15 decembrie 2007.
Ministerul Transporturilor a fost mandatat de Guvern in sedinta de ieri sa inceapa procesul de privatizare a noua companii din subordine, prin vanzarea prin oferte publice secundare a unor pachete de actiuni reprezentand 5% din capitalul firmelor, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Oana Marinescu.
Pe de alta parte, Oana Georgescu, PR-ul evenimentului, a declarat, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la hotelul Ibis, ca "Re-descopera litoralul" este un demers extrem de potrivit in contextul actual, litoralul romanesc neavand, in ultima perioada, o reclama foarte buna.
ZTE are o serie de propuneri concrete de cooperare in domeniu, precum si in cel al promovarii softwareului romanesc pe piata chineza, mai spune Oana Negulescu.
Potrivit purtatorului de cuvant al guvernului, Oana Marinescu, atributiile comisiei constau in pregatirea si propunerea strategiei de privatizare, alegerea procedeelor si metodelor de privatizare, dar si realizarea intregului proces de privatizare.
In plus, beneficiarul unei astfel de creditari mai primeste de la statul roman o prima de 15% din valoarea economisita in anul precedent, precum si o deductibilitate fiscala in limita a 300 RON pe an, a specificat Oana Nuta, director de comunicare in cadrul aceleiasi institutii bancare.
google-analytics.com